Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Mökin osto/myynti- ilmoitus, / Osto- ja myynti-ilmoitus palst

Nimi: Ylläpito
Lähetetty: 24.06.2014
23:05
Muokattu: 01.10.2019
18:30
Otsikko: Osto- ja myynti-ilmoitus palstan käyttäjille!
-Kun luot ostoilmoituksen, laitathan ilmoitukseen vähintään nimesi ja sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi yhteydenottoja varten. Myös lisätiedot esimerkiksi siitä minkä kuntoisen mökin olet valmis ostamaan, auttaa myyjiä ottamaan yhteyttä sopiviin ostajaehdokkaisiin.
-Kun luot myynti-ilmoituksen, laitathan ilmoitukseen vähintään nimesi, mökin numeron ja sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi yhteydenottoja varten. Kaikki lisätiedot mökistä ja pihasta ovat ostajien kannalta tervetulleita.
-Ilmoituksiin vastaaminen ja lisätietojen kysely ensisijaisesti ilmoituksen jättäjän antamiin yhteystietoihin. Ilmoittajat eivät välttämättä seuraa tälle palstalle kirjoitettuja kyselyitä aktiivisesti.
-Palstoja/mökkejä ei voi vuokrata!
-Ainakin yhden ostajan tulee olla kirjoilla Oulussa. Mökkejä ei voi yhdistyksen sääntöjen mukaan myydä ulkopaikkakuntalaisille.
-Ilmoitukset ovat voimassa 3kk, jonka jälkeen ne poistetaan ylläpidon toimesta. Jos haluat ilmoituksen poistettavaksi aikaisemmin, ota yhteyttä ylläpitoon mtervahauta @ live . com (poista välilyönnit) tai laita aloittamaasi viestiketjuun, että olet saanut myytyä/ostettua mökin ja ilmoituksesi saa poistaa.
-Jos et ole ilmoituksen voimassaoloaikana saanut mökkikauppoja tehtyä, voit tehdä uuden ilmoituksen.

Vastaa tähän
Nimi: Matti Virkkunen
Sähköposti: kallematti.virkkunen@gmail.com
Lähetetty: 29.03.2019
13:55
Otsikko: Haluan ostaa mökin Markkuusta
Myös venepaikka kiinnostaa mökin lisäksi.

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2020 Markkuun Ryhmäpuutarha - suntuubi.com